RESERVA LA PISTA DE PADEL

RESERVA LA TEVA PISTA DE PADEL A LA WEB

 

 

WWW.PADEL7SANTANDREU.COM 

  O

WWW.PADEL7SANTMARTI.COM 

 

Jornada suspesa, dilluns 8

Correu Imprimir PDF
Degut al temporal de Neu i pluja que està caient avui a Barcelona creiem que el més sensat es suspendre la jornada d'avui per complert. La jornada d'avui (2 a sant andreu i montanyesa, i 7 a Guineueta) la recuperarem més endavant. La setmana vinent per tant jugarem  la jornada 3 a Sant andreu i Montanyesa i 8 a Guineueta. Preguem que els capitans que veieu la noticia aviseu als vostres companys y que ens passeu per email un ok per tal d'estar segurs que tots els equips esteu assabentats de la situació.
Darrera actualització ( Dilluns, 08 de Març de 2010 14:54 )
 

I torneig de Pàdel

Correu Imprimir PDF

Futbol7Barcelona organitza el I torneig de Pàdel a les instal.lacions de sant andreu.

El torneig començarà el 15 de març, cada parella jugarà com a mínim un cop per setmana sempre de 20:30 a 22:00 al millor de 3 sets. Les inscripcions ja estan obertes i finalitzaran el dia 10 de març.

El preu per partit i parella serà de 7€ i per als que no tinguin la fitxa donada d'alta que acredita que són jugadors en actiu de Futbol7Barcelona simplement l'hauran d'abonar (22€).  El cost no cubreix ús de vestidor.

Les places són limitades a 11 parelles. Podeu fer l'inscripció a l'adreça Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la

Darrera actualització ( Dimarts, 23 de Febrer de 2010 17:36 )
 

Calendaris 2ª Fase

Correu Imprimir PDF
Ja teniu disponible els calendaris de la 2ª Fase de divendres i de dimecres, els horaris son oficials per la 1ªJornada. Properament anirem introduin la resta de calendaris/dies. Per veure-ho heu d'anar com sempre a Lligues i ho trobareu a la part de dalt del llistat.
 
Pàgina 108 de 113

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

2 PISTES OUTDOOR
11 PISTES INDOOR 

Persones conectades

Tenim 247 convidats connectat