RESERVA LA PISTA DE PADEL

RESERVA LA TEVA PISTA DE PADEL A LA WEB

 

 

WWW.PADEL7SANTANDREU.COM 

  O

WWW.PADEL7SANTMARTI.COM 

 

Consulta la disponibilitat de la pista

Correu Imprimir PDF

Ja podeu consulta la disponibilitat de la pista de pàdel fent clik al calendari de reserves que trobareu a la part dreta dels menús de la web desde la pàgina d'inici. Encara no es poden fer reserves online però si veureu si l'hora que us agradaria jugar està disponible.

Darrera actualització ( Dimarts, 27 d'Abril de 2010 19:15 )
 

NONSTOP 1 de maig DIURN

Correu Imprimir PDF
Finalment el NonStop serà diurn i començarà a les 8:00 del matí. Tot i el vist i plau de l'ajuntament en un primer moment ara es fa enrera i el torneig haurà de ser diurn. Les places disponibles son 20, els equips que han pagat la totalitat del torneig tenen la plaça assegurada, els que han fet paga i senyal s'aniràn inloent per ordre de finalització de pagament fns exhaurir les places.
Darrera actualització ( Dilluns, 19 d'Abril de 2010 20:42 )
 

El Barça i la Champions

Correu Imprimir PDF

Com en les darreres temporades el Barça s'ha classificat per a les Semifinals de la màxima compteció europea de clubs per tant els nostres partits es suspendran per que tothom pugui gaudir de l'espectacle. Per tant el dimarts dia 20 i el dimecres dia 28 no hi haurà partits. No obstant els equips de la lliga de dimecres que ho sol.licitin podràn jugar els seus partits el dimarts dia 27.

 
Pàgina 106 de 112

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

25% de descompte CAPS DE SETMANA
de 9:00 a 19:00 

Persones conectades

Tenim 250 convidats connectat