RESERVA LA PISTA DE PADEL

RESERVA LA TEVA PISTA DE PADEL A LA WEB

 

 

WWW.PADEL7SANTANDREU.COM 

  O

WWW.PADEL7SANTMARTI.COM 

 

NON STOP 1-5-10 a les 00:10

Correu Imprimir PDF

Ja estan en marxa les hores d'aquest any amb una novetat molt important, es jugarà de nit i de dia!! Les hores donaran inici a les 00:10 del dissabte 1 de maig.

Com cada any disputareu un minim de  4 partits i el torneig constarà de fase de grups i fase d'eliminatories. Com sempre hi haurà fase de Consolació per als pitjors classificats de cada grup i fase de Títol per als millors classificats. Els campions de les primeres fases de les lligues partiran com a cap de sèrie dels seus grups.

En breu penjarem el poster amb tot el recull de premis que hi haurà, tant individuals com d'equip. El preu serà de 210€/equip si ja juguen a les nostres lligues o bé 250€/equip si no en participen.

El periode d'inscripció acaba el 21 d'abril de 2010. El límit d'equips és de 32 i es computarà en riguros ordre d'inscripció.

Darrera actualització ( Dimarts, 23 de Març de 2010 21:59 )
 

Nota Informativa ajuntament de barcelona

Correu Imprimir PDF
L'ajuntament de Barcelona ens ha demanat que tenquem totes les instal.lacions esportives de la ciutat i recomana que la gent no surti de casa fins que el temporal no pari.
 

Jornada suspesa, dilluns 8

Correu Imprimir PDF
Degut al temporal de Neu i pluja que està caient avui a Barcelona creiem que el més sensat es suspendre la jornada d'avui per complert. La jornada d'avui (2 a sant andreu i montanyesa, i 7 a Guineueta) la recuperarem més endavant. La setmana vinent per tant jugarem  la jornada 3 a Sant andreu i Montanyesa i 8 a Guineueta. Preguem que els capitans que veieu la noticia aviseu als vostres companys y que ens passeu per email un ok per tal d'estar segurs que tots els equips esteu assabentats de la situació.
Darrera actualització ( Dilluns, 08 de Març de 2010 14:54 )
 
Pàgina 103 de 108

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

25% de descompte CAPS DE SETMANA
de 9:00 a 19:00 

Persones conectades

Tenim 54 convidats connectat