RESERVA LA PISTA DE PADEL

RESERVA LA TEVA PISTA DE PADEL A LA WEB

 

 

WWW.PADEL7SANTANDREU.COM 

  O

WWW.PADEL7SANTMARTI.COM 

 

Final d'inscripcions-inici de competició

Correu Imprimir PDF

El periòde d'inscripció ha finalitzat amb èxit, les nostres lligues compten amb un 25% d'equips nous, dels que un 85% son de gent que ja jugaba amb nosaltres i han optat per fer equip amb altres companys, un 5% son d'equips que la temporada passada no van poder jugar però ja portavem varies amb nosaltres i el 10% restant són equips totalment nous.

A l'apartat de lligues trobareu ja tots els calendaris, si bé són oficials només els de la jornada 1. En els propers dies procedirem a la confecció d'horaris i jornades festives del reste de 1ª fase.

Gràcies a tots i molta sort en aquesta nova temporada.

 

Jugador Ocasional - Nou funcionament

Correu Imprimir PDF

Aquesta temporada el funcionament sobre els jugadors ocasionals ha variat. Per tal de garantir una correcta uniformitat de tots els jugadors en un partit pel que fa a les samarretes de joc aquesta temporada tot jugador ocasional que es presenti a jugar un partit a de pasar per l'oficina a deixar un document d'identificació personal i a canvi es prestarà una samarreta de joc com la de l'equip. Recordeu que si es el primer ocasional no ha de pagar res però a partir del segon s'ha d'abonar 1€.

Un cop al terreny de joc l'àrbitre enviarà a l'oficina a tot jugador que no vagi amb la samarreta de l'equip. Si es un jugador amb fitxa a l'oficina es comprobarà i es prestarà també una samarreta sense número.

Per als equips que porteu la vostra pròpia equipació us recomanem que en compreu de mes per aquests casos o bé que el dia que porteu ocasionals jugueu amb la samarreta regalada per l'organització.

No podrà doncs jugar cap jugador que no estigui uniformat ja sigui ocasional o fixe

 

Equipacions disponibles

Correu Imprimir PDF

A partir de dimecres dia 15 podreu passar a recollir les equipacions nº 1, 3,5,6,8 i 9. La resta estarà llesta a partir de dijous 16.

 
Pàgina 103 de 113

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

25% de descompte CAPS DE SETMANA
de 9:00 a 19:00 

Persones conectades

Tenim 121 convidats connectat