RESERVA LA PISTA DE PADEL

RESERVA LA TEVA PISTA DE PADEL A LA WEB

 

 

WWW.PADEL7SANTANDREU.COM 

  O

WWW.PADEL7SANTMARTI.COM 

 

El Barça i la Champions

Correu Imprimir PDF

Com en les darreres temporades el Barça s'ha classificat per a les Semifinals de la màxima compteció europea de clubs per tant els nostres partits es suspendran per que tothom pugui gaudir de l'espectacle. Per tant el dimarts dia 20 i el dimecres dia 28 no hi haurà partits. No obstant els equips de la lliga de dimecres que ho sol.licitin podràn jugar els seus partits el dimarts dia 27.

 

Dilluns 5, festiu

Correu Imprimir PDF
Tot i que s'havia exposat la possibilitat de jugar el proper dilluns finalment no hi haurà cap partit. Esperem que passeu tots unes bones vacances de setmana santa.
 

NON STOP 1-5-10 a les 00:10

Correu Imprimir PDF

Ja estan en marxa les hores d'aquest any amb una novetat molt important, es jugarà de nit i de dia!! Les hores donaran inici a les 00:10 del dissabte 1 de maig.

Com cada any disputareu un minim de  4 partits i el torneig constarà de fase de grups i fase d'eliminatories. Com sempre hi haurà fase de Consolació per als pitjors classificats de cada grup i fase de Títol per als millors classificats. Els campions de les primeres fases de les lligues partiran com a cap de sèrie dels seus grups.

En breu penjarem el poster amb tot el recull de premis que hi haurà, tant individuals com d'equip. El preu serà de 210€/equip si ja juguen a les nostres lligues o bé 250€/equip si no en participen.

El periode d'inscripció acaba el 21 d'abril de 2010. El límit d'equips és de 32 i es computarà en riguros ordre d'inscripció.

Darrera actualització ( Dimarts, 23 de Març de 2010 21:59 )
 
Pàgina 107 de 113

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

2 PISTES OUTDOOR
11 PISTES INDOOR 

Persones conectades

Tenim 253 convidats connectat