Paralització de la lliga

Correu Imprimir PDF

Finalment, tot seguint les indicacions descrites a la RESOLUCIÓ slt/2546/2020, per la qual s'adopten noves mesures en màteria de salut pública per la contenció del brot epidemic de la COVID 19 a territori català a Futbol7barcelona hem decidit ajornar l'inici de les lligues temporada 20/21 previstos per aquesta setmana durant els propers 15 dies.

Com que els entrenamets i les paxangues si estan permesos us recordem l'oferta de lloguer de camp de Futbol 7 a 60€/hora i la ampliem fins al 30/10.  El camp anexe de futbol5 o futbol 6 també está en lloguer per 35€/hora.

Podeu fer les reserves online a través del enllaç https://padelset.syltek.com/customer/register previ regisre tot marcant la opció de Reservar i Futbol7barcelona

Att

La direcció 

 

Comunicat 15/10

Correu Imprimir PDF

Després d'estudiar dentingudament les informacions publicades per el Procicat a Futbol7barcelona seguirem amb l'activitat programada per les properes setmanes ja que els entrenaments estan permesos i la nostra estructura de partits Bombolla així ho permet com un entrenament més.

Tal i com diu La Consellera Budó aquesta mesura busca reduir mobilitat i trobades en els camps esportius de les families de l'esport de base durant els caps de setmana i permeten entrenaments de grups bombolla dels mateixos clubs......La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, subratlla que “la pràctica esportiva és segura i que els protocols que s’han establert des del Govern s’estan aplicant bé”, ja que la incidència de casos positius en l’àmbit esportiu és molt baixa. “Però hem de contribuir a que la mobilitat es redueixi. Si aturem durant 15 dies competicions esportives que comporten desplaçaments el cap de setmana, estem reduint aquest factor”, afegeix. 

Recordeu que jugareu amb el mateix equip dues setmanes seguides per tant estareu amb contacte amb el mateix grup de gent.

Recordeu també que ens heu de fer arribar la declaració d'autoresponsabilitat abans de començar el primer dia.

 

Att 

Futbol7barcelona 

 

 

Estructura de competició temporada 20/21

Correu Imprimir PDF

En aquesta epoca marcada per la pandèmia ens hem de reinventar i hem preparat una estructura de competició diferent per a que en diferents epoques de la temporada qualsevol equip es pugui incorporar sempre que hi hagi vacants disponibles

Cada dia de Joc es dividiran els equips en grups de 4 i organitzats per nivell (divisions). Es posible que algún dels grups sigui de 5 equips. Es disputarán aquestes fases en 6 setmanes, com sempre respectant festius i ponts, ja que es jugaran els partits a anada i tornada. IMPORTANT! LA ANADA I TORNADA VS CADA EQUIP ES FARA SEGUIT I ES CANVIARA DE RIVAL CADA 3 SETMANES PER MINIMITZAR CONTACTES. Al finalitzar cada fase en lligues de 3 o més Grups(divisions) el sistema d'ascensos i descensos será el seguent

1a divisió; el 3er baixa a 2a i el 4rt baixa a 3a

2a divisió; puja el 1er, el segon es manté, el 3er baixa a 3a i el 4rt baixa a 4a

3a divisió; el 1er puja a 1a, el 2on puja a 2a, el 3er baixa a 4a i el 4rt baixa a 5a

i així succecivament

El calendari previst de fases sempre que l'evolució de la pandèmia ens ho permeti será:

1a fase inici setmana 19/10, final setmana 23 de novembre

2a fase inici setmana 30 de novembre, final setmana 18 de gener

3a fase inici setmana 25 de gener, final setmana 1 de març

4a fase inici setmana 8 de març, final setmana 12 d'abril

5a fase inici setmana 19 d'abril , final setmana 24 de maig

Mundialet (tarifes a part), Mes de juny-Juliol

 

COm sempre tindrem la clasificació de FAirPlay que pot alterar la classificació final d'ascensos i descensos

 

 

 

Darrera actualització ( Dimecres, 14 d'Octubre de 2020 12:06 )
 
Pàgina 7 de 125

Menú principal

Reglament

Tornejos

Estadístiques Jugadors

Altres


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

2 PISTES OUTDOOR
11 PISTES INDOOR 

Persones conectades

Tenim 139 convidats connectat