Notícies

RECORDATORI SISTEMA FAIR PLAY

Correu Imprimir PDF

  Recordem a tots els equips de les nostres lligues que a la classificació final de les lligues es sumen i es resten els punts de la classificació paral.lela de Fair Play. Es recorda que el primer i segon classificat de la classificació de Fair Play sumaran 2 i 1 punt respectivament a la classificació final de la lliga de cada fase, tanmateix el penúltim i últim classificat de la classificació de Fair Play restaran 1 i 2 punts respectivament a la classifcació final

   En les lligues amb 6 equips o menys equips per Divisió només sumarà 1 punt a la classificació final el primer classificat en la classificació paral.lela de Fair Play i restarà -1 l´ultim classificat en la classificació paral.lela de Fair Play a la classificació final

 

 

La Direcció 

 

Dimecres: Passat - Present - Futur

Correu Imprimir PDF

   El nou vingut Betis F.C. contra tota una institució a Futbol7Barcelona, Nowley:

 

 

 

¡¡¡OBRIM INSCRIPCIONS GENER!!!

Correu Imprimir PDF

Amb el format de Lligues innovador plantejat per la Coordinació de Futbol7Barcelona i adaptant el format de la Competició als temps actuals amb Lligues a una sola volta, obrim de nou les inscripcions als equips per poder entrar a les nostres Lligues en qualsevol dels seus dies de Competició. Recordem que per adaptar-nos a les condicions actuals cada mes i mig poden entrar equips a les nostres Competicions. 

 

Att: La Direcció 

 

¡¡¡Jornada Avuí Dimarts 23/11 Suspesa!!!

Correu Imprimir PDF

Degut al fort vent i a les fortes plujes i a la recomació del Procicat ens veiem obligats a suspendre la Jornada d'avuí Dimarts 23/11.

En breu actualitzarem el calendari amb les noves dates.

Gràcies i perdoneu les molèsties

Att

La Direcció. 

 

¡¡¡Dani Pérez Arriba Al Selecte Club Dels 500!!!

Correu Imprimir PDF

  Avuí, un incondicional de Futbol7Barcelona i un dels fundadors dún dels equips hitòrics de les nostres lligues està de celebració: 500 partits lluint la samarreta d´Eintracht de Bratwurst. Volem afegir-nos a la celebració i destacar la seva fidelitat i la seva confiança en les nostres Lligues on gràcies a jugadors com ell podem presumir de tenir els millors equips i els millors jugadors de Futbol 7 tant dintre com fora del camp. 

                                         

 
Pàgina 1 de 86

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

2 PISTES OUTDOOR
11 PISTES INDOOR 

Persones conectades

Tenim 287 convidats connectat