NOU SISTEMA d'ESTADISTIQUES I VIDEORESUMS!!

Correu Imprimir PDF

Ens plau comunicar-vos el recent acord al que hem arribat amb la plataforma apuntamelo per donar un pas endavant a les nostres lligues.

A partir d'ara gaudireu d'un resum del partit en temps real, els vostres familiars o amics o els propis jugadors que no participin del partit podran gaudir de les vostres jugades a distància i en temps real!! Aqui teniu el link del parit interesantisim d'ahir entre l'Sporting Cochoto i el Two mama Ye (partit) per que podeu veure un tast del que tindrem

A més de les estadistiques personals de golejadors i MVP que ja teniem fins ara el nou suport ens permetrá informar de les asistencies de Gol, estadistiques de jugadors mes joves o veterans en marcar o asistir etc,

 

I el Video Resum!! Pocs minuts mes tard de la finalització del partit gaudirem del Video Resum del mateix! SIIII , podreu veure els vostres gols, asistencies, millors jugades, parades etc!!!

Els videoresums els tindrem a partir de la setmana vinent.

Estem implementant poc a poc el nou sistema a les lligues en marxa, es important que els capitans reviseu a l'oficina que les vostres dades estiguin correctes, que tinguem els vostres dorsals ben anotats i es vostres dates de naixement per gaudir al màxim de totes les estadistiques posibles.

En el su dia vem ser els primers en implementar el sistema Fair Play, les votacions d'MVP i puntuacions arbitrals, ara comencem una nova era en la que volem tornar a ser Pioners en el futbol 7 amateur del barcelonés.

Aquí podeu consultar cada nit els marcadors en directe 

 

 

Esperem que gaudiu encara mes de l'experencia de Futboll7Barcelona a més a més de tot plegat amb la FANTASY Futbol7Barcelona!

No, no ens hem tornat bojos.....

ni Mesi, ni Cristiano, quin valor de mercat tens tu??? Quin valor tenen els teus companys i rivals? Doncs ja pots fer el teu equip Fantasy de la teva lligueta i fitxarte a tu mateix...o no..... Que ets porter i el pitxitxi de la lliga no et marca gol? aquella setmana el teu valor de mercat pujará i si a més a més guanyeu el partit encara mes. Mitjançant un fort algoritme on totes les casuistiques estan pensades el preu de mercat de cada jugador pujará o baixará cada setmana en funció de les seves accions del partit, desde si ha vingut a jugar, gols, targetes, marcadors en funció de la clasificació, TOT. 

 

Att

La direcció 

 

 

Menú principal

Reglament

Tornejos

Estadístiques Jugadors

Altres


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

2 PISTES OUTDOOR
11 PISTES INDOOR 

Persones conectades

Tenim 315 convidats connectat