Competició

Correu Imprimir PDF

 

El sistema de puntuació no varia, essent 3 punts la victòria, 1 l’empat i 0 la derrota.NO S’AJORNEN PARTITS SOTA CAP CONCEPTE. Si plou, l’organització determina si es juga o no (els equips s’han de presentar al terreny de joc a no ser que el partit hagi estat suspès).La no presentació o anul·lació d’un partit representa la pèrdua del mateix i pot suposar la pèrdua d’un punt a la classificació. Els equips que no es presentin a 2 partits consecutius o 4 alterns seran retirats del campionat automàticament. L'equip que decideix anul·lar un partit ha d'avisar amb un mínim de 24 hores d'antelació (l'hora màxima d'avís són les 21 h del dia anterior al partit si truca per telèfon o les 19 h si ho comunica per correu electrònic), sense comptar els dissabtes i festius, per evitar la sanció econòmica (En aquest supòsit, a l’equip que anul·li el partit no se li retornarà l’import del mateix). Si l’anul·lació es produeix amb posterioritat al marge de temps indicat o el mateix dia, l’equip que l’anul·li abonarà la totalitat de la pista (la seva part més la del rival). En els dos casos, a l’equip que rep l’anul·lació se li retornarà la seva part. 

 Retiradas o Expulsions d'Equips.

Si un equip es retira o es expulsat de la competició sense haber acabat de disputar tots els partit de la 1a Volta es refará el calendari eliminant-lo de la competició. Si el fet es produeix un cop acabat la 1a volta i durant la segona volta , faltant més de 2 partits per disputar, es posaran tots els resultats de la 2a volta com a perduts per 3 a 0 i es mantindran els resultats de la 1a volta.

Equip no presentat.

 Els equips que no es presentin i avisin amb menys de 24 hores d'antel.lació tindran multa economica de 55€, si es un dels equips que tenen horari fixe la multa serà de 80€ i el avís previ per no tenir multa de 48 hores.

 Començament del partit.

 Els equips han de ser puntuals i han de contar amb jugadors correctament uniformats i amb el dorsal que han comunicat a l’organització per començar el partit.

Mai podrà jugar qualsevol persona vestida de carrer. 

 L’HORA D’INICI ES RESPECTARÀ EXTRICTAMENT AMB ELS JUGADORS QUE HI HAGI EN PISTA. SI UN DELS DOS EQUIPS TE MENYS DE 5 JUGADORS PASSATS 5 MINUTS DE JOC, L’ALTRE EQUIP DECIDEIX SI GUANYA EL PARTIT I MARXA DEL CAMP. Només en aquest cas es farà devolució de l’import del partit al acabar la temporada, si decideixen tancar el resultat i fer amistós cap dels equips tindrà dret a devolució econòmica.  Si són tots 2 equips els que no és presenten, el partit es dona per jugat i perdut a tots 2 equips.

 

  Públic abans, després i durant el partit.
  Només poden haver a la gespa els jugadors i un representant de l’equip que no vagi uniformat i sigui major d’edat que haurà de tenir un comportament correcte envers tothom, en cas contrari serà expulsat a la grada. El públic sempre s’ha d’estar a l’espai destinat per al mateix (grada).
  El públic assistent és responsabilitat de l’equip amb el que venen al camp i, en cas d’incorrecció l’àrbitre pararà el partit i sol·licitarà la col·laboració del capità per reconduir la situació positivament. Si no hi ha èxit és suspendrà el partit amb la derrota de l’equip acompanyat per aquest públic.
  Si és produeix després del partit s’estudiarà l’expulsió de l’equip del campionat.

  Desempat:
             
              Si al finalitzar la lliga hi ha empat a punts es seguirà el següent criteri:

 • -Si a l’enfrontament particular es va desqualificar a un dels equips l’altre estarà per davant.
 • -Gol Average General
 • -Si continua, Gol Average particular
 • -Si continua, l’equip que menys derrotes tingui.
 • -Si continua, l’equip que més gols hagi marcat
 •  

  Estadístiques Jugadors


  Estadístiques LLigues

  LLoguer de pistes

  2 PISTES OUTDOOR
  11 PISTES INDOOR 

  Persones conectades

  Tenim 289 convidats connectat